menuclose

Trouwen in Zoetermeer – Jordy&Jacqueline

Trouwen in zoetermeer
Trouwen in Zoetermeer – wanneer je eind maart gaat trouwen, houd je toch een beetje rekening met iets minder mooi en warm weer dan wanneer je in juni of september trouwt. Zo deden wij dat ook voor de bruiloft van Jordy en Jacqueline. Maar we konden ons geluk niet op, want… het weer was prachtig! Genieten jullie ook even mee van de fijne foto’s die ik mocht maken op hun grote dag?

Jordy en Jacqueline zouden gaan trouwen in Zoetermeer. Zo begon ook voor mij de dag daar met de voorbereidingen van Jacqueline. Ik kreeg een warm welkom van de lieve familie en na een kopje koffie gingen de dames naar boven voor het aantrekken van dé jurk. En wat was die mooi! Er moesten nog ook even wat nagels bijgeknipt worden (tsja, ook dat moet gebeuren natuurlijk!). De moeder en zus van Jacqueline hielpen bij het aankleden en wat vind ik dat toch altijd bijzondere momenten. Er wordt vaak zo geconcentreerd gekeken, een heel fijn moment om die échte foto’s te kunnen maken. Pure foto’s. En dat is ook hier weer gelukt denk ik zo!

De jurk zat perfect, dus was het tijd voor Jordy om zijn prachtige bruid op te komen halen. Na wat fijne momentjes met de familie vertrok ik met het bruidspaar voor de fotoreportage. Het fijne van trouwen in Zoetermeer is dat je in de buurt heel veel prachtige plekken hebt voor trouwfoto’s. Zo zijn wij naar het Westerpark gegaan. Echt een fantastische locatie, en wat was het toch prachtig met de zon die speciaal was gaan schijnen!

Toen we ‘uitgefotografeerd’ waren, ben ik vooruit gereden naar de trouwlocatie, zodat ik daar samen met de gasten het bruidspaar kon opwachten. Jordy en Jacqueline hadden De Sniep in Zoetermeer uitgekozen als trouwlocatie. Een prachtige locatie, waar alles goed geregeld is!

Zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkdienst waren bij De Sniep, zodat iedereen fijn op één locatie kon blijven.

Na deze twee diensten- en héle liefdevolle felicitaties – was het natuurlijk tijd voor champagne en taart. We hebben gezellige groepsfoto’s gemaakt in de tuin en toen iedereen aan tafel mocht voor het diner, was het voor mij tijd om te vertrekken.

Bedankt lieve Jordy en Jacqueline voor het vertrouwen en voor de gezelligheid op jullie grote dag! Maar ook een hele grote ‘dank je wel’ voor de familie, wat was het fijn om erbij te mogen zijn en wat was ik blij met jullie lovende berichtjes die ik mocht ontvangen op de preview foto’s!

Vinden jullie de foto’s ook zo mooi? Laat het me weten, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina, maar je kan ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten! Ik kijk ernaar uit!

Wil je gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruidsreportage? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

Trouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in Zoetermeer

Trouwen in Zoetermeer Trouwen in Zoetermeer Trouwen in Zoetermeer Trouwen in Zoetermeer Trouwen in Zoetermeer Trouwen in Zoetermeer Trouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in Zoetermeer

Trouwen in Zoetermeer Trouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in ZoetermeerTrouwen in Zoetermeer

Trouwen in Zoetermeer

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl