menuclose

Bruidsfotograaf Bergambacht

Bruidsfotograaf Bergambacht

Bruidsfotograaf Bergambacht – afgelopen zaterdag 18 juni was het zover, dé dag van Roy en Sandra in Bergambacht. Het wisselvallige weer kon ons niet deren, want de vonken sprongen eraf tussen die twee! Ik maakte een mooie preview voor het bruidspaar en mag deze delen met jullie! Genieten jullie mee?

Getting ready
Mijn dag startte bij het ouderlijk huis van Sandra waar zij al helemaal mooi gemaakt werd. Nog voordat de jurk aangetrokken was arriveerde Roy al met de trouwauto om zijn mooie bruid op te halen! Snel ging de jurk aan en daarna was dan ook Sandra helemaal klaar om van de trap af te komen en haar Roy voor het eerst die dag te zien.

Fotoreportage
Na een mooie ‘first-look’ klommen we met z’n drieën in de té cool trouwauto, een stoere oude blauwe Buick, om naar de eerste fotolocatie te rijden. Leuk joh, rond gereden worden in zo’n gave car! Omdat het weer niet echt (eerder echt niét) meezat gingen we naar de Lichtfabriek in Gouda voor de foto’s. Lekker droog binnen, dat was wel even fijn want het regende aardig. De Lichtfabriek is zo’n toffe plek (en voor mij een thuiswedstrijdje want ik woon er vlakbij!) dus ik heb me flink uit kunnen leven!

Na de Lichtfabriek zijn we doorgereden naar een fantastische moestuin. We hoopten zó dat het daar eventjes droog zou zijn! Toen we naar de ingang liepen regende het nog, maar eenmaal ready to make the pictures was het droog!! Sandra kreeg een paar kaplaarzen aan, dus niets kon ons nog tegenhouden voor de ‘buiten-foto’s’! Wat een mooie plek!

Trouwen
Roy en Sandra hadden de Arendshoeve in Bergambacht gekozen als trouwlocatie. Nadat we met alle daggasten bij de ouders van Sandra een lekker broodje hadden gegeten en de groepsfoto’s hadden gemaakt, vertrokken we dan ook naar de Arendshoeve voor de rest van de dag.
De ceremonie was prachtig en heel persoonlijk. En eindelijk konden Roy en Sandra zich dan toch echt man en vrouw noemen!
Een zelfgemaakte bruidstaart (mjum), een toast en een gezellig diner later kon ook het feest losbarsten. En nog wel inclusief openingsdans ook!

Foto’s
Genieten jullie mee met de eerste preview? Ik beloof dat ik zodra de rest van de foto’s klaar is, nog meer foto’s zal plaatsen! Want ze zijn te mooi om niet te delen!

Laten jullie me weten wat jullie van deze preview vinden? Dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina (onder de foto’s), maar je kan ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten! Ik kijk ernaar uit!

Wil je gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruidsreportage? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

Bruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBLOG-1 Bruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfoto LichtfabriekBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf BergambachtBruidsfotograaf Bergambacht

Bruidsfotograaf Bergambacht

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl