menuclose

Bruidsalbum

Bruidsalbum

Prachtig en persoonlijk bruidsalbum, helemaal uniek

En wat voor een bruidsalbum! Wanneer jullie de foto’s van jullie trouwreportage hebben ontvangen is er natuurlijk niets leuker en meer bijzonder dan deze ook vereeuwigd te zien in een prachtig bruidsalbum. Zo kunnen jullie familie en vrienden nóg beter laten meegenieten van jullie grote dag. En zie je het al voor je, op een jubileum of een ander bijzonder moment nemen jullie het trouwalbum weer eens op schoot en genieten jullie weer even heerlijk na van de bijzondere momenten die voor jullie zijn vastgelegd.

Bruidsboek.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe digitale bruidsboeken. En foto’s inplakken met lijm hoeft niet meer! De foto’s van jullie trouwreportage kunnen worden verwerkt in een prachtig luxe bruidsalbum in verschillende afmetingen en stijlen.
De pagina’s worden digitaal opgemaakt, afgedrukt op echt fotopapier en voorzien van een ondergrond met een dikte van 1 mm. Práchtig luxe albums die nog met de hand worden ingebonden, met veel liefs en passie helemaal in Griekenland.  De opmaak van het album is uniek en past helemaal bij de stijl van jullie dag!

Cover
Voor wat betreft de cover zijn er ontzettend veel mogelijkheden, zo krijgen jullie een album die helemaal naar wens is! Het bruidsalbum kan bijvoorbeeld worden voorzien van een prachtige fotocover omslag met een foto afgedrukt op leer (de foto is dus op het leer gedrukt), of een compleet leren buitenkant, met of zonder namen in het leer gedrukt. Glad leer, oud ruw vintage leer, jute, bijna alles is mogelijk! Zelfs houten covers én koffers, niets is te gek.

Werkwijze
Wanneer jullie de foto’s van jullie bruiloft hebben ontvangen kunnen jullie mij een kleine selectie favoriete foto’s doorgeven. Deze foto’s zullen dan sowieso verwerkt worden in het album. Na de keuze van het type album, de cover, het formaat en aantal pagina’s ga ik aan de slag met het ontwerp van de layout. Wanneer deze af is (levertijd van het ontwerp na het doorgeven van de favoriete foto’s is circa 3 weken), ontvangen jullie een digitale proefdruk van het album. Zo kunnen jullie zien welke foto’s zijn gekozen en hoe de layout eruit ziet. Een wijzigingsronde is nog mogelijk, zodat het album helemaal naar jullie wens is! Jullie ontvangen bij eventuele wijzingen ook nog een tweede proefdruk. En pas na goedkeuring wordt het bruidsalbum besteld!

Extra
Extra’s als mini-albums en ouder-albums zijn uiteraard ook mogelijk! Zo is het leuk om jullie mooie bruidsalbum in kleiner formaat aan jullie ouders of getuigen te kunnen geven, of zelf een kleiner formaat altijd mee te kunnen nemen in je tas! Leer, linnen, jute, alles kan!

Hieronder vinden jullie een aantal voorbeelden van bruidsalbums die leverbaar zijn. Jullie bruidsalbum wordt helemaal naar wens gemaakt en wordt dus altijd uniek! Van het formaat, het materiaal, de kleur van de cover, de kleur van het eventuele stiksel, de kleur van de binnenkant, de kleur van het lintje in de bewaarbox, alles kan naar wens besteld worden!

Tarieven
De tarieven van een bruidsalbum zijn afhankelijk van het formaat en het aantal pagina’s. Er zijn al luxe bruidsalbums vanaf € 695,-

Als je benieuwd bent naar alle mogelijkheden en graag een uitgebreide prijslijst wilt zien, neem dan contact met me op!

 

 

 

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl