menuclose

Werkwijze

Werkwijze

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het plannen van de grote dag is begonnen! Maar hoe gaat het ‘inhuren’ van Bruidsboek.nl precies in zijn werk?

Yes! Het regelen van de grote dag is begonnen! Jullie zijn hard op zoek geweest naar een geschikte fotograaf – en vonden mij!

Allereerst gaan we kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en zo ja, dan ontvangen jullie een passende offerte. Bruidsboek.nl berekent de prijs op basis van uurtarief en elk aantal uur is mogelijk! Geen zilver – brons – of goud pakket maar gewoon duidelijke en heldere prijzen!
Uiteraard is een offerte helemaal vrijblijvend.

Na afspraak zijn jullie van harte welkom om met een Zoom/Teams gesprek óf in real life in Woerden kennis te komen maken en om jullie wensen, de mogelijkheden en mijn werkwijze te bespreken. Aan de hand van jullie wensen en ideeën maken we een plan, kiezen we fotolocaties en bepalen we de gewenste stijl en sfeer van de foto’s. Wanneer jullie na ons voorgesprek besluiten de bruidsreportage door mij te laten verzorgen, ontvangen jullie een opdrachtbevestiging. Zo weten jullie zeker dat alles zwart op wit is vastgelegd!

Hoe de dag zelf eruit ziet is natuurlijk helemaal aan jullie!

De grote dag
Wanneer jullie ervoor kiezen om een bruidsreportage te laten maken, bespreken we samen de mooiste locatie(s). De eventuele fotoreportage is ontspannen en spontaan! Je kunt gewoon lekker jezelf zijn, een goede klik met de fotograaf is daarbij heel belangrijk!
Bij de reportage wordt er gezocht naar variatie, zodat jullie uiteindelijk verschillende foto’s krijgen. Een vaste tijdsduur van een reportage is er niet, dit is geheel afhankelijk van hoeveel tijd jullie dagindeling hiervoor toelaat. Gemiddeld duurt een reportage zo’n 1 a 1,5 uur (afhankelijk van het aantal locaties en reistijd). Maar, langer of korter – of helemaal niet – kan natuurlijk ook!
Daarbij, veel bruidsparen die mij boeken kiezen er voor géen fotoreportage te laten maken. Mijn stijl is journalistiek en dus is een fotoshoot helemaal niet ‘verplicht’!

Journalistiek
De rest van de fotoreportage gebeurt gedurende de rest van de dag. Alle belangrijke momenten worden vastgelegd. Hierbij kijk ik verder dan alleen het bruidspaar, ook familie, vrienden en andere gebeurtenissen zijn een essentieel onderdeel van een goede bruidsreportage. Er wordt zo onopvallend mogelijk gefotografeerd, zodat iedereen puur en zoals zij zijn op de foto komen. Alleen op deze manier kan ik een echt ‘verhaal’ vertellen met de reportage. Jullie verhaal!
Mijn werk is echt journalistiek en er wordt dan ook weinig tot niets in elkaar gesleuteld. Geen settings, geen momenten die 4 keer overgedaan moeten worden, maar gewoon, zoals het gaat. Waarschijnlijk hebben jullie na 10 minuten al niet eens meer door dat er een fotograaf rond loopt! 🙂
Wil je eens zien hoe journalistiek Bruidsboek.nl fotografeert? Bekijk dan eens een hele bruidsreportage op de blog!

Circa 1 week na jullie grote dag krijgen jullie al een gave preview met een kleine selectie van de allermooiste foto’s van de dag. Zo kunnen jullie alvast even lekker nagenieten! Ongeveer 6 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie de rest van de foto’s op een digitale download link. Het is een selectie van alle foto’s die ik heb gemaakt, afhankelijk van het aantal uur ongeveer 300-500 foto’s. Deze beelden zijn bewerkt, in hoge resolutie, zonder logo’s en vrij af te drukken. Zo kun je al snel na de bruiloft de foto’s delen met familie en vrienden!

 

 

Album
Wanneer jullie ook voor een bruidsalbum kiezen, hebben jullie de mogelijkheid zelf een kleine selectie met favoriete foto’s te maken, welke sowieso in het album verwerkt worden. Hierna ontwerpt Bruidsboek.nl jullie layout en kunnen jullie aan de hand van een proefdruk het album controleren voordat deze afgedrukt wordt.
Uiteraard hebben jullie zelf invloed op de manier waarop de foto’s bewerkt en verwerkt worden in jullie album. 

Tarieven
Niet geheel onbelangrijk, wat is de investering voor een te gekke bruidsreportage?
Dit is hélemaal aan jullie! Ik werk niet met pakketten, waarbij je uren of albums moét afnemen. Het tarief van een bruidsreportage is gebaseerd op het aantal uur.

Bruidsfotografie is te boeken vanaf 6 uur fotografie, alleen dán kan ik echt jullie verhaal vertellen. We werken dan met een starttarief van € 2499,- voor deze 6 uur, welke uitgebreid kan worden met ieder aantal uur extra.
Heldere tarieven; wanneer jullie een aanvraag doen, ontvangen jullie een passende offerte.

Enthousiast geworden?? Neem contact op, ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te kijken wat ik kan betekenen voor jullie!

Handig om te lezen zijn de verkorte Algemene Voorwaarden van Bruidsboek.nl.

Ben je benieuwd naar andere fotoreportages? Kijk dan eens op mijn andere website www.wendyvanbree-fotografie.nl 

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl