menuclose

Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn – liefde liefde liefde!! Serieus, heb ik de mooiste baan die er is of niet? Ik zie wekelijks zóveel liefde om me heen en ik mag daar gewoon telkens weer een piepklein stukje van meemaken en proberen te vangen. Ik denk dat dát ook deze bruiloft weer gelukt is. Oordelen jullie mee?

“BELACHELIJK!!!! Echt waar.. wat een wow… ja… speechless! We hebben met open mond gekeken en bij de een nog harder gegild (ik dan) en ge-oohhhh’t van opwinding dan de ander!”
Als je deze reactie van bruid Marlous in je mail ziet op de onderstaande preview foto’s is het niet zo gek dat je even niet meer weet wat je moet zeggen toch? Zij speechless? Ik ben pas speechless!! Een bevestiging van wat ik zelf stiekem al vond van de foto’s en zó een enorme opsteker voor mij als fotograaf, echt, it made my day!

Mark en Marlous kenden mijn werk al door de broer van Mark – wiens bruiloft ik 5 jaar geleden mocht vastleggen. Ze vonden mijn foto’s ook mooi en goed bij hen passen, dus mocht ik ook op de bruiloft van Mark en zijn Marlous de foto’s komen maken. We hadden een ontzettend leuk voorgesprek bij mij thuis en vanaf dat moment volgden Marlous en ik elkaar op Instagram. Het leek daardoor of  we elkaar al een beetje beter kenden en ik had dus ook extra veel zin in hun grote dag! Vrijdag 15 juli was het dan zover!

Getting ready
Omdat Mark en Marlous in Alphen aan den Rijn op steenworp afstand van elkaar aan het voorbereiden waren (het handige van het hebben van een broer die 1 straat verder woont), kon ik van beide de ‘getting-ready-foto’s’ maken. Hoe leuk! Dit maakt het verhaal helemaal compleet. Na een kroel met Odie de poes, een make-up sessie, een ‘broer zit mijn haar goed?’, een aantal blikken in de spiegel en een ‘Mark-zou-je-5-minuten-later-willen-komen-want-ik-ben-nog-niet-klaar-telefoontje’ was het moment waar iedereen al een beetje zenuwachtig voor was daar, de first look! En die was mooi!

Locatie
Mark en Marlous hadden een hele mooie locatie geregeld waar de rest van de dag zou plaats vinden. Fort bij Vechten is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en zo ontzettend mooi en uitgebreid. Na de first look reden we hierheen en hebben we de eerste foto’s met het bruidspaar gemaakt voordat alle gasten arriveerden. Na een ontvangst en kop koffie zijn we met de hele groep op pad gegaan om de groepsfoto’s te maken. En daar kon ik wel wat mooie plekjes voor vinden! De lucht was geweldig mooi (heerlijk Hollands) en het weer op en top!

Fotoreportage
Na de groepsfoto’s werden het bruidspaar en ik opgehaald in een soort van golfkarretje en kregen we de mooiste plekjes van het fort te zien waar we de foto’s van de fotoreportage konden maken. Het ene plekje was nog mooier dan het ander – en ik stuiterde de ene keer nog meer dan de andere keer! Wow! En het licht… oh het licht werkte zo goed mee!

Avondzon
Omdat Mark en Marlous een ceremonie in de avondzon zouden hebben, gingen we na de fotoreportage lekker aan tafel voor een heerlijk diner. Buiten! Yes! Ik heb alweer een heleboel bruiloften mogen fotograferen dit ‘seizoen’, maar er waren er meer binnen dan buiten. Het was Mark en Marlous gegund denk ik dan maar, want alles kon buiten gedaan worden en we konden lekker genieten van het heerlijke weer!

En toen… was daar de ceremonie… Wat een droomplaatjes leverde dit op! Ik klom een stuk om de groep ook vanaf boven te kunnen fotograferen en dat was het zeker waard! Het zonnetje scheen prachtig tussen de bomen door vlak achter het bruidspaar en alles klopte. Wat ben ik blij met de foto’s en wat ben ik blij dat ik hierbij mocht zijn!

En als je nog twijfelt of je mij ook zou moeten boeken voor foto’s van het trouwfeest, kijk dan maar eens heel snel naar de laatste foto’s!! Gaaf genoeg toch!

Lieve M&M, ik mailde het jullie al, you guys rock! Bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid op jullie dag!! We spreken snel af voor de rest van jullie foto’s en het mooie bruidsalbum!

Voor de lezers en kijkers van deze blog, laten jullie me weten wat jullie van deze preview vinden? Dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina (onder de foto’s), maar je kan ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten! Ik kijk ernaar uit!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

Bruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

Bruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den RijnBruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl