menuclose

Bruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft – twee toffe families, een toffe bruidegom en een toffe bruid en ik en mijn camera. In het kort de ingrediënten voor een nieuw blog! Misschien mag ik ‘tof’ wel helemaal niet gebruiken, hoort dat niet of is het gewoonweg niet meer “cool”, maar het is het eerste woord wat in mij opkomt als ik aan de bruiloft van Jordan en Elisa denk. Kijk zelf maar mee!

Jordan en Elisa werden door hun DJ op mijn website gewezen. We spraken af voor een gezellig kennismakingsgesprek en zodoende kozen ze mij voor hun bruidsfotografie! En 8 juli was het dan zover, hun grote dag!

Voorbereiden
Ik startte de dag bij de ouders van Jordan thuis, waar hij zich zou gaan aankleden. Jordan had tijdens het voorgesprek al verteld dat hij uit een groot gezin kwam en de meeste van zijn broers en zussen (of misschien wel allemaal??) waren aanwezig bij de voorbereidingen. Het was een drukke boel, heerlijk om te zien! De oudere broers en de vader van Jordan hielpen bij het aankleden (in de tuin, hoe leuk!) en zelfs zijn haar werd gedaan! Ik had genoeg om vast te leggen!

Hierna reed ik door naar het ouderlijk huis van Elisa in Zoetermeer, waar zij al helemaal mooi gemaakt werd. Al snel kon de jurk dan eindelijk aan (wow wat was die weer mooi!) en toen stond Jordan al voor de deur!
Na een toast met alle daggasten stapten het bruidspaar, de zus van Jordan en ik in de auto voor de fotoreportage. Omdat het weer nou niet echt meezat (of liever gezegd echt niet), reden we naar onze binnenlocatie, Lijm en Cultuur in Delft. Een fan-tas-tische locatie! Ik was er al eens eerder geweest, dus begonnen we in het deel wat ik kende, waarna we later nog een heel nieuw deel hebben ontdekt. De locatie was uitgebreid genoeg om de hele fotoreportage te kunnen maken en omdat het flink regende hadden we geluk dat we deze locatie van tevoren al bedacht en geregeld hadden!

Trouwen
Na de fotoreportage reed ik alvast vooruit naar de trouwlocatie om zo het bruidspaar op te kunnen wachten. Jordan en Elisa hadden de Schaapskooi in Delft gekozen als locatie, wat is het daar leuk en mooi! Ook de ceremonie was prachtig (inclusief mijn favoriete bruidskindjes-snoet-foto).

De rest van de dag was heerlijk ontspannen, ook omdat alles op één locatie was. Ik voelde me gewoon echt lucky dat ik zoveel geluk, liefde en gezelligheid kon vastleggen!

Lieve Jordan, Elisa en fantástische families van jullie, bedankt voor de heerlijke dag, het was weer een eer om hier onderdeel van uitgemaakt te mogen hebben! Geniet van de foto’s!

Voor de lezers en kijkers van deze blog, laten jullie me weten wat jullie van deze preview vinden? Dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina (onder de foto’s), maar je kan ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten! Ik kijk ernaar uit!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

 

Bruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl