menuclose

Bruidsfotograaf Den Haag – bruiloft Maurits & Noortje

Bruidsfotograaf Den Haag

Bruidsfotograaf Den Haag – bruiloft Maurits & Noortje

Het is inmiddels alweer 7 maanden geleden dat Maurits en Noortje trouwden en ineens bedacht ik me, ik heb er nog geen mooie blog over geschreven! En aangezien het überhaupt al veeel te lang geleden was dat ik blogde (sorry sorry), verdient deze bruiloft toch wel écht een hele mooie plek hier! Want het was zo’n bijzondere dag! Wat heb ik genoten van de mooie locaties, lieve mensen en ontroerende momenten! Genieten jullie mee met de foto’s van deze zomerse bruiloft in Den Haag ?

Voorbereidingen
Omdat Maurits en Noortje in de buurt van elkaar gingen voorbereiden, kon ik mooi het klaarmaken van beide vastleggen! Ik begon de dag dan ook bij de plek waar Maurits zich klaar zou maken. Er was gelijk al taart, dus de dag begon goed! :))
Toen Maurits helemaal klaar was, vertrok ik naar het huis van het lieve bruidspaar omdat daar Noortje zich zou aankleden. Het was er al een gezellige (vrouwen)boel en de sfeer zat er al lekker in, inclusief bubbels!  Perfect huis ook voor mooie foto’s en omdat ik zelf de voorbereidingen eigenlijk wel het aller tofste moment vind om te fotograferen, kon ik mijn hart weer ophalen!

Villa Beukenhof
Toen ook Noortje helemaal aangekleed en klaar was, kwam Maurits haar dan eindelijk ophalen en konden we echt beginnen aan de mooie dag! We vertrokken naar Villa Beukenhof in Den Haag, een prachtige trouwlocatie met een nog mooiere tuin! En omdat het zulk prachtig weer was, kon er ook buiten getrouwd worden! Yay!

Maar voordat de ceremonie begon, maakten we nog even tijd voor een hele korte maar mooie fotoreportage. Hierna trokken de dames zich apart van de heren terug in een aparte ruimte. Er vloeide nog meer champagne – én tranen! Ook de heren hadden even een ‘mannen-momentje’ samen, voordat het grote moment daar zou zijn.

Ja-woord
De ceremonie was al even prachtig als de plek waar deze plaats vond. Emotioneel en liefdevol als ik het moet omschrijven. En de blikken onderling spraken boekdelen! Sommige ervan wist ik te vangen en zijn dan ook voor mij de favoriete foto’s van deze dag!
Na deze prachtige  ceremonie volgden de borrel, heerlijke walking dinner en het spectaculaire feest. Ik kan erover blijven schrijven, maar ik kan jullie ook de foto’s laten zien. Zullen we dat laatste doen? Veel beter idee! 😉

 

Geniet mee!
Laten jullie me weten wat jullie van deze bruiloft vinden? Vind ik leuk! Het kan onderaan deze pagina, onder de foto’s, maar je kunt ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten! Ik kijk ernaar uit!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!
Er worden al boekingen gedaan voor 2018, dus wees er snel bij!

Liefs! Wendy

 

Bruidsfotograaf Den Haag

Bruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den HaagBruidsfotograaf Den Haag

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl