menuclose

Bruidsfotograaf Dordrecht- bruiloft Jelle&Hannke

Bruidsfotograaf Dordrecht

Bruidsfotograaf Dordrecht – Wiehoe, ik stuiter nog na! Mijn ‘bruidsseizoen’ is weer lekker op gang gekomen en ik heb alweer een paar hele mooie dagen vast mogen leggen! 12 mei was de dag van Jelle en Hanneke en ik was erbij! Het was een dag vol gezelligheid (véél gezelligheid), emoties en liefde en hoewel ik al meer dan 300 bruiloften heb mogen vastleggen is het toch echt elke keer weer een absolute eer om hierbij te mogen zijn.
Ik maakte de dag na de bruiloft een mooie preview voor het kersverse stel en deze deel ik hier gezellig met jullie allemaal! Genieten jullie mee?

Gouda
Hoe leuk is het altijd om in je eigen stadje aan het werk te mogen?! Jelle en Hanneke wonen in Gouda en Jelle zou zich in hun eigen huis gaan aankleden, dus ik startte dichtbij! Leuk! Met toeziend oog van kat, beste vriend en vader begon Jelle na een kop koffie en gebakken ei dan toch echt aan zijn grote dag. Na het aantrekken van het trouwpak (die eerst nog even grondig werd geïnspecteerd door kat-lief) vertrok ik gauw naar Zwijndrecht, waar Hanneke bij haar ouders was.
Ook hier werd eerst nog gezellig een kop koffie gedronken (yay!) en toen kon ook de jurk aan. Blijft echt altijd een bijzonder moment, vooral als mama’s (en hier ook schoonmama) hierbij kunnen helpen!
Toen Hanneke helemaal ready to go was, kwam Jelle in de knalrode kever aangereden en belde hij aan om ‘zijn bruid’ op te halen. Weer zo’n mooi moment! De grote tafels stonden al mooi gedekt voor de lunch, dus iedereen kon lekker aan tafel.

Fotoshoot
Na de lunch vertrokken we met de familie naar een dichtbij gelegen park om daar de familiefoto’s te maken. Hierna vertrokken het bruidspaar en ik richting Dordrecht om daar de fotoreportage te doen. De weersverwachting zag er de dagen vóór de bruiloft en de ochtend van de grote dag zelf dramatisch uit, maar wat hebben we een geluk gehad!! We konden de foto’s gewoon lekker buiten maken en ook de zon kwam nog goed door. Yay, lucky us! Zonnebrillen op, terrasje op, biertje erbij, wat was het leuk!

Den Witten Haen
Omdat Jelle en Hanneke ’s avonds pas zouden trouwen (vind ik leuk!), kwamen alle daggasten eerst gezellig bij elkaar bij Den Witten Haen midden in het centrum van Dordrecht voor een heerlijk diner. En na dit diner was het dan eindelijk zover, er werd getrouwd!! Dit gebeurde in het o zo mooie stadhuis van Dordrecht, op loopafstand van de feestlocatie. En ja hoor, ze zeiden allebei JA! ;))

Weer terug gekomen bij de feestlocatie fotografeerde ik nog een klein deel van het feest en hierna was het alweer tijd om te gaan. De tijd vloog die dag door de gezelligheid en lieve mensen om me heen. Genieten jullie mee van de preview foto’s van Jelle en Hanneke?

Ik zou het superleuk vinden om te horen wat jullie van de foto’s vinden! Je kan, als je dat leuk vindt, onderaan deze pagina, onder de foto’s een berichtje schrijven, maar je kunt ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

Liefs! Wendy

Bruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf Dordrecht

Bruidsfotograaf Dordrecht

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl