menuclose

Bruidsfotograaf Amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam
Bruidsfotograaf Amsterdam – Amsterdam, ik hou ervan. Echt. En als je dan ook nog eens een fantastisch lief en knap (hallo!) bruidspaar mag fotograferen die midden in Amsterdam gaan trouwen, ben ik blij! En dit is ook nog eens dé blogpost met het bewijs waarom het nou echt zo leuk is om het diner en het feest gefotografeerd te hebben! Geniet hieronder mee van de bruiloft van Bilge&Diede!

Amsterdam
21 augustus was het zover, ik mocht mee naar Amsterdam! Ik zou deze bruiloft mee fotograferen met Isabelle Hattink van Fotobelle. Vorig jaar was zij met een bruiloft van mij mee en nu mocht ik mee met één van haar bruiloften. Dat dit een geweldige dag ging worden stond buiten kijf. Een enorm knap stel, lieve familie, een fantastische locatie en heerlijke styling, beter kon het niet! En.. niet onbelangrijk.. het weer werkte ook mee!

Bilge en Diede wonen in een fantastisch huisje midden in de Amsterdamse Jordaan. We begonnen de dag dan ook daar voor de voorbereidingen. De gasten arriveerden ook en voor hen stond er al een lekkere lunch klaar. Diede kleedde zich alvast aan om vervolgens, samen met de mannen, naar een dichtbij gelegen Amsterdams café te gaan om daar te wachten tot hij zijn prachtige bruid mocht ophalen. Zo had Bilge de ruimte en de tijd om thuis haar prachtige jurk aan te trekken zonder dat haar aanstaande haar al zou zien. Toen ze klaar was stond Diede al bij de deur op zijn toekomstige vrouw te wachten, de first look was dan ook geweldig. Wat was ze mooi!

Huize Frankendael
Na een korte fotoreportage aan de Amsterdamse gracht was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Bilge en Diede hadden Huize Frankendael gekozen als trouwlocatie, een ontzettend mooi 17e eeuws buitenhuis, midden in Amsterdam. Prachtige historie en een geweldige tuin om buiten te trouwen als het weer het toelaat. En… dat deed het!
Bilge werd door haar vader weggegeven en de ceremonie was prachtig! Heel persoonlijk en intiem!
Hierna was het tijd om de fan-tás-tische taarten-tafel te bekijken en hiervan te smullen. Een tafel met allerlei verschillende taarten, allemaal even lekker (heb ik opgevangen :))

Tolhuis
Na de taart en toast vertrokken de gasten vast naar de volgende locatie, waar het diner en feest plaats zouden vinden. Bilge en Diede (en hun twee fotografen 🙂  hadden nu even de tijd voor een iets uitgebreidere fotoreportage in de prachtige tuin van Huize Frankendael. We hebben de mooiste plekjes opgezocht en zo hele romantische plaatjes gemaakt.
Hierna vertrokken ook wij naar de feestlocatie, het Tolhuis, een unieke locatie aan het IJ. En nog wel het oudste horeca etablissement in Amsterdam ook! Omdat het heel toevallig ook nog eens SAIL was, zaten we helemaal goed zo aan het IJ!

Genoeg gezegd, de foto’s spreken voor zich! Kijk mee en laat me weten wat je ervan vindt! Dat kan onderaan de foto’s hier op deze pagina, maar je kan natuurlijk ook mijn Facebook pagina liken zodat je op de hoogte blijft van nieuwe blogs en foto’s!

Als je nou niet kan wachten en meer informatie over een bruidsreportage wilt krijgen of gelijk een afspraak wilt maken, kan je direct contact met me opnemen! Ik kijk uit naar je berichtje!

Bruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdam Bruidsfotografie AmsterdamBruidsboek.nlbruidsfotograaf amsterdam
Bruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsboek.nl

bruidsfotograaf amsterdamBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsfotograaf Amsterdam

bruidsfotograaf amsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsboek.nlBruidsfotograaf AmsterdamBruidsboek.nlBruidsboek.nl

Bruidsfotograaf Amsterdam

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl