menuclose

Echt leuke trouwfotograaf

echt leuke trouwfotograaf

Echt leuke trouwfotograaf – JAN Magazine, de tofste glossy van Nederland snapt het! JAN ging precies een jaar geleden hard op zoek en selecteerde 5 écht leuke en originele trouwfotografen. En bij zo’n rijtje kan Bruidsboek.nl niet ontbreken natuurlijk! Om nou te van jezelf te zeggen dat je leuk bent.. dat weet ik niet… Mijn foto’s zijn het in ieder geval zeker! En origineel al helemaal! Dat mag gezegd worden toch?
Ben je benieuwd naar de link? Je vindt ‘m op deze link van JAN Magazine!

JAN Magazine weet hoe het zit. De bruiloft is zó snel voorbij en de foto’s houden de herinnering eigenlijk als enige levend. Behalve de trouwringen (en misschien een gedroogd boeket) :)) zijn de trouwfoto’s en het bruidsalbum het enige tastbare van de grote dag. Dan wil je natuurlijk wel dat de foto’s zo mooi mogelijk worden! En daarom ging JAN Magazine op zoek naar écht leuke en originele trouwfotografen om aanstaande bruiden een handje te helpen.
Ze selecteerden Bruidsboek.nl! JAN vindt de foto’s  van Bruidsboek.nl ‘superromantisch’. “Ze zijn vanuit verrassende standpunten gefotografeerd, waardoor er hele grafische beelden ontstaan. Bijvoorbeeld van bovenaf, zodat het bruidspaar op taartpoppetjes lijkt. Veel humor en mooie details”, aldus JAN Magazine.

Een eer!! Ik ben echt trots om uitgeroepen te worden tot echt leuke trouwfotograaf, het is toch een kroontje op mijn werk! Behalve de superromantische beelden, staat mijn stijl toch wel het meeste bekend om de pure foto’s. Pure beelden die een verhaal vertellen. Behalve een mooi paatje, zoek ik altijd naar meer. Een verhaal. Jullie verhaal! Een foto van een écht leuke trouwfotograaf (ik blijf ‘m vandaag gewoon even heel vaak herhalen want ik ben toch wel trots) hebben emotie. Het zijn veelal foto’s van echte momenten, die ik probeer te vangen met mijn camera. Ik zoek en registreer. Ik ben onopvallend aanwezig, zodat mensen al heel snel weer vergeten dat ik erbij ben. Alleen dan krijg je deze ‘echte’ foto’s.

Hier kan je wat voorbeelden zien van echte Bruidsboek.nl foto’s! Vind je ze ook ‘écht leuk’ en origineel? Let me know! Dat kan heel makkelijk onderaan deze post, of je kan mijn Facebook page liken!

En als je niet kan wachten en gelijk wil weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie grote dag? Neem dan heel snel contact met mij op! Ik hoor graag alles over jullie plannen!

12345678910121315161718Bruidsboek-19

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl