menuclose

Bruiloft Viersprong – Wilco&Ellen

bruiloft viersprong

Bruiloft Viersprong – op een prachtig zonnige zomerdag trouwden Wilco en Ellen bij de Viersprong in ’s Gravenzande. Het was een heerlijke dag met fantástisch weer, prachtige fotoshoot-locaties in de duinen en op het strand van Hoek van Holland, een geweldige trouwlocatie, een o zo lekkere sweet table van Sugarlips Cakes en een hele goeie weddingplanner! Op deze blog laat ik jullie meegenieten van hun gezellige foto’s die ik op deze bruiloft heb mogen maken!

Dit leuke en lieve bruidspaar kende ik via vrienden en familie van hen, wiens bruiloften ik al eerder had mogen fotograferen. Ze wilden mij graag ook boeken om hun grote dag vast te laten leggen! De grote dag is alweer even geleden, maar te mooi om niet met jullie te delen!

De grote dag
De grote dag van Wilco en Ellen begon bij de voorbereidingen in het ouderlijk huis in Pijnacker. Shirley van De Bruidsstyliste, waar ik al vaker mee heb mogen samenwerken, was alweer volop in de weer met het kapsel en de visagie van Ellen. En dat kan ze als de beste! Toen zij eenmaal klaar was met haar kunstwerk, was het tijd om de jurk aan te trekken. Wilco was inmiddels al gearriveerd met de trouwauto en al snel was daar het ‘trap-moment’ en de first look! Wow! Een trotse Wilco die samen met 1 van hun zoontjes onder aan de trap op zijn wife-to-be staat te wachten… dat vind ik altijd één van de mooiere momenten op een bruiloft!
Na een paar mooie groepsfoto’s in de prachtige tuin was het tijd om te vertrekken voor de fotoshoot in en rondom de duinen van Hoek van Holland. Wat is en blijft het daar toch mooi, vooral met zomerse dagen zoals deze in juli!

Na de fotoshoot zijn we gelijk doorgereden naar trouwlocatie De Viersprong. De gasten waren hier inmiddels al gearriveerd en stonden het bruidspaar al op te wachten. En zeg nou zelf, wat is er geweldiger dan trouwen in de buitenlucht op een zomerse dag als deze? De tuin zag er prachtig uit (mede door de prachtige styling van Shirley Pisano van Bloom Wedding).

De ceremonie werd geleid door Pauline Krom, een ontzettend leuke en lieve ceremoniespreker die een echt persoonlijke en ongedwongen trouwceremonie creëert. Een aanrader als je een persoonlijke ceremonie wilt!

Ik sloot mijn ‘werk-dag’ (tussen aanhalingstekens want wanneer voelt dít nou als werk?!) af toen het bruidspaar en de gasten lekker culinair aan het genieten waren met een ondergaand zonnetje op de achtergrond. Een perfecte afsluiting van een perfecte bruiloft!

Lieve Wilco en Ellen, wanneer zullen we het nog eens dunnetjes over doen? Lijkt mij een goed plan! 😉 Ik wens jullie en jullie mooie gezin veel liefde, dat dát wel goed zit is volgens mij heel erg goed te zien op deze foto’s!

Genieten jullie allemaal mee? Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie een reactie achterlaten onder deze post! Jullie kunnen ook mijn Facebook page liken waar jullie dan op de hoogte worden gehouden van de laatste blogs en foto’s!

In het portfolio vind je nog véel meer liefdevolle foto’s!
En kan je niet wachten met contact opnemen om te kijken of jullie trouwdatum nog vrij is? Stuur dan gauw een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

 

1

Bruiloft Viersprong

4

Bruiloft Viersprong

6

7

8

9

10

12

13

16

18

19

21

22

bruidsfotograaf gouda

26

27

bruidsfotograaf gouda

30

31

33

34

35

36

38

37

41

43

44

45

46

47

bruiloft viersprong

49

52

53

54

bruiloft viersprong

56

57

bruiloft viersprong

59

60

61

62

bruiloft viersprong

63

64

bruiloft viersprong

70

Bruidsboeknl-42

Bruidsboeknl-47

bruiloft viersprong

Bruidsboeknl-48

Bruidsboeknl-50

bruiloft viersprong

Bruidsboeknl-82

Bruidsboeknl-83

bruiloft viersprong

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl