menuclose

Bruidsfotograaf Bleiswijk – bruiloft Wilbert&Carolien

Bruidsfotograaf Bleiswijk

Bruidsfotograaf Bleiswijk – Carolien en Wilbert mailden mij in januari van 2014 dat zij na een flinke zoektocht naar een goede bruidsfotograaf op mijn website terecht kwamen en gelijk enthousiast waren geworden. Dát is nog eens leuk om te horen! De stijl van fotografie op de website was precies wat zij zochten en na een ontzettend gezellig voorgesprek was de keuze al snel gemaakt!

Maar de bruiloft was niet het eerste waar we elkaar weer zouden treffen. We gingen een loveshoot doen!! Wibert en Carolien wilden graag een leuke trouwkaart laten maken met foto’s van hen 2 erop. Waarom een loveshoot nou nog meer zo leuk is om te doen?? Dat lees je op de pagina van de loveshoots, maar je kan ook eens een blog-post lezen over een gave loveshoot in Gouda! Genoeg inspiratie!

De loveshoot was te leuk om er niet even een paar foto’s van de te delen, dus daar begint deze blog dan ook mee! Ook kun je de kaart zien die zij hebben laten maken met de foto’s.

Eind mei was het dan zover, de bruiloft! Omdat we al eens hadden samengewerkt was het natuurlijk nog leuker!
Wilbert was zich aan het klaarmaken in Berkel en Rodenrijs en omdat dat lekker dichtbij de locatie was waar Carolien zich aan het voorbereiden was, kon ik van beiden de voorbereidingen vastleggen! Te leuk!

Wilbert en Carolien wilden graag een mooie fotoreportage laten maken, dus na de bijzondere first-look bij de trap in het ouderlijk huis van Carolien, konden we vertrekken. We gingen naar Rotterdam, waar we begonnen in het Euromastpark. Het weer was werkelijk prachtig, wat een zon en wat heerlijk warm!!
Omdat we in Rotterdam waren konden we natuurlijk de Kop van Zuid en de Erasmusbrug niet laten liggen!

En dat prachtige weer kwam deze dag helemaal goed uit, want we konden buiten trouwen! Het bruidspaar had gekozen voor een trouwlocatie in Bleiswijk, de Retraiterie. Wow, trouwen óp het water! Hoe gaaf is dat! Aankomen per boot, trouwen in de buitenlucht, ik zou het wel weten!

Na een fantastische, intieme en liefdevolle ceremonie (ja echt!), een lekkere toast, gezellige groepsfoto’s en een top diner, had het bruidspaar ook nog een kerkdienst op de planning. Deze kerkdienst vond plaats in de kerk Lichtzijde in Zoetermeer.

Geniet mee! Wat zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat, dit kan bijvoorbeeld onderaan het bericht! Je kan ook eens een kijkje nemen op mijn Facebook page! Heb je ‘m al geliked?
En ben je na het zien van deze foto’s benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan snel contact met me op!! Ik hoor graag jullie plannen!

Bekijk eerst een paar leuke foto’s van de loveshoot!

 

Bruidsboeknl-3

Bruidsboeknl-4 kopie

Bruidsboeknl-5-2

Bruidsboeknl-6

 

Van deze leuke loveshoot hebben Wilbert en Carolien ook nog een gave trouwkaart gemaakt! Zo hebben we 2 vliegen in 1 klap geslagen, én ze vonden het véel minder ‘eng’ op de grote dag om een fotograaf  te hebben rondlopen én ze hadden gave foto’s voor hun uitnodiging! Win win!!

 

Bruidsboeknl-1-3

Bruidsboeknl-1

Bruidsboeknl-2

Bruidsboeknl-3

Bruidsboeknl-4

Bruidsboeknl-5

Bruidsboeknl-6

Bruidsboeknl-7

Bruidsboeknl-8

Bruidsboeknl-9

Bruidsboeknl-10

Bruidsboeknl-11

a

Bruidsboeknl-15

Bruidsboeknl-16

Bruidsboeknl-17

Bruidsboeknl-18

Bruidsboeknl-19

Bruidsboeknl-20

Bruidsboeknl-21

Bruidsboeknl-22

Bruidsboeknl-23

Bruidsboeknl-24

Bruidsboeknl-25

Bruidsboeknl-26

Bruidsboeknl-27

Bruidsboeknl-28

Bruidsboeknl-29

Bruidsboeknl-30

Bruidsboeknl-31

Bruidsboeknl-32

Bruidsboeknl-33

Bruidsboeknl-34

Bruidsboeknl-35

Bruidsboeknl-36

Bruidsboeknl-37

Bruidsboeknl-38

Bruidsboeknl-39

Bruidsboeknl-40

Bruidsboeknl-41

Bruidsboeknl-42

b

Bruidsboeknl-45

Bruidsboeknl-46

Bruidsboeknl-47

Bruidsboeknl-48

Bruidsboeknl-49

Bruidsboeknl-50

Bruidsboeknl-51

Bruidsboeknl-52

 

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl