menuclose

Bruidsreportage Gouda – bruiloft Alfreds Alphen aan den Rijn – René en Yasmine

Bruidsreportage Gouda

Bruidsreportage Gouda – Meegenieten van een heerlijk zomerse bruiloft bij Alfreds in Alphen aan den Rijn én een bruidsreportage in Gouda? Jaa het kan hier! Op koude dagen als dit (brrrr) vind ik het heerlijk om even terug te kijken naar bruiloften die ik heb mogen fotograferen en ik laat jullie graag meegluren!

De grote dag van René en Yasmine is alweer een tijdje geleden, in augustus 2014 om precies te zijn. Ik kreeg in mei een leuk mailtje en na een ontzettend gezellig voorgesprek mailde Yasmine dat ondanks dat ze ook een gesprek hadden gehad met een andere fotograaf, ze heel erg graag mij wilden boeken voor hun bruiloft! Leuk leuk! Een grote eer!

Tijdens voorgesprekken bespreken we niet alleen de dagindeling en de wensen en mogelijkheden, maar ook back-up plannen. Zo leg ik uit dat ik altijd met meerdere camera’s, lenzen en flitsers werk, mocht er iets stuk gaan heb ik altijd back-up apparatuur  in mijn tas. Ook bespreken we dan altijd wat er gebeurt als – in het ergste geval- ik ziek zou zijn op de grote dag. Het gebeurt niet vaak, gelukkig maar (!), maar mócht er iets aan de hand zijn waardoor ik met geen mogelijkheid de bruiloft zou kunnen fotograferen, heb ik een ontzettend goede back-up aan collega fotografen klaar staan.
Tijdens het voorgesprek met René en Yasmine vertelde ik dit ook en zei nog: ‘het is nog nooit gebeurd, we gaan er absoluut niet van uit, maar mócht het zo zijn, krijgen jullie zeker weten een fantastische fotograaf die mij overneemt’. Fijne gedachte voor zowel mij als het bruidspaar natuurlijk!

In de 8,5 jaar dat ik al bruiloften fotografeer ben ik nog nooit ziek geweest. En toen was het juli, 14 juli. Ik belandde na een goede griep in het ziekenhuis. Ik had een hersenvliesontsteking! Wow. Je bedenkt je niet zo snel dat je dit zo ‘makkelijk’ kan krijgen, maar helaas, het kan. En ziek dat ik was! Na een week in het ziekenhuis gelegen te hebben, kon ik thuis weer lekker bijkomen. Voor de bruiloften die ik had staan, kon ik gelukkig mijn groep fotografen aanspreken, zodat zij back-up konden staan. En zo ook voor deze bruiloft. De lieve Isabelle van Fotobelle ging mee met me als second shooter, zodat zij áls het even niet meer zou gaan – ik was tenslotte nog aan het revalideren –  kon inspringen en het kon overnemen.
Wát een fijne samenwerking was dat!

De grote dag
De dag van René en Yasmine begonnen we in Gouda, mijn Gouda! In het práchtige Houtmansplantsoen vond de ‘first look’ plaats, wat een bijzonder moment! We hebben hierna een mooie bruidsreportage in het centrum van Gouda gefotografeerd, genoeg geweldige plekjes te vinden hier in de stad! Zo hebben we het mooie Middeleeuwse binnenplein bij de oude bibliotheek aan de Spieringstraat bezocht (je hebt daar ook een heel leuk koffie-tentje Zoet en Zalig zitten) en de tuin van het Museumcafe.
Na de fotoreportage vertrokken we naar Alphen aan den Rijn, want René en Yasmine hadden Alfreds als trouwlocatie uitgekozen. Alfreds staat zelfs tussen de 20 mooiste trouwlocaties van Nederland! En vooral met mooi weer als op deze dag een prachtige plek om te trouwen.

Ik denk dat ik genoeg verteld heb, de foto’s spreken voor zich! Geniet mee! In het portfolio vind je trouwens nog véel meer liefdevolle foto’s!

Lieve René en Yasmine, bedankt voor jullie vertrouwen en voor de fantastische dag!

 

Bruidsreportage Gouda

bruidsboek-3

bruidsboek-4

bruidsboek-5

bruidsboek-6

bruidsboek-7

Bruidsreportage Gouda

bruidsboek-10 kopie

bruidsboek-11

Bruidsreportage Gouda

Bruidsreportage Gouda

Bruidsreportage Gouda

bruidsboek-19 kopie

bruidsboek-17

Bruidsreportage Gouda

Bruidsreportage Gouda

bruidsboek-22 kopie

Bruidsreportage Gouda

bruidsboek-24

bruidsboek-25

bruidsboek-26

bruidsboek-27

bruidsboek-28

bruidsboek-29

bruidsboek-30

bruidsboek-31

bruidsboek-32

bruidsboek-34

bruidsboek-35

bruidsboek-33kopie

bruidsboek-37

bruidsboek-38

bruidsboek-39

bruidsboek-40

bruidsboek-43 kopie

bruidsboek-42

bruidsboek-44

bruidsboek-45 kopie

bruidsboek-47

bruidsboek-48

bruidsboek-51 kopie

bruidsboek-50

bruidsboek-52

bruidsboek-53

bruidsboek-54

 

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl