menuclose

Bruidsfotograaf Rotterdam – Bruiloft Will & Danny

Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam – Oké, ik ben dus geen schrijfster. Elke blog weer vind ik het lastig een mooi verhaaltje te schrijven over de bruiloft, en dan vooral om niet in het ‘en toen en toen en toen’ verhaal te vervallen.

Maar bij deze bruiloft is dat anders. Want toen ik bezig was de foto’s te selecteren voor deze blog voelde ik gelijk (alwéér) de liefde die deze dag zo intens aanwezig was. Jullie zullen misschien denken, ja hoor, dat zegt ze elke keer en ze vindt elk bruidspaar altijd fantastisch (en dat vind ik ook), maar echt, ik krijg hier gewoon een warm gevoel van! De liefdevolle blikken tussen het bruidspaar, de enorme liefde van familie en vrienden, de gezelligheid en klik op deze dag, de fantastische plekjes die je als bruidsfotograaf in Rotterdam tegenkomt, ik word er gewoon zelf verliefd van. Op de liefde, op familie, op de zon, op het leven!

Lief bruidspaar, zoals altijd vind ik het een enorme eer om deel van jullie dag te zijn geweest! Jullie straalden!

En om dan toch een ‘en toen en toen en toen’ verhaaltje te schrijven: we begonnen de dag in Rotterdam. Bij de ene bruidegom startte ik met aankleedfoto’s, ging ook langs bij de andere bruidegom die zich aankleedde in hun eigen huis (mooi!) en spurtte toen weer terug om de aankomst van de limousine in beeld te brengen.

Toen de gommen elkaar voor het eerst te zien kregen, was het tijd voor de fotoreportage op een aantal verschillende plekken in Rotterdam. En wat was het warm! We zijn bij de Kop van Zuid geweest, brachten daarna een bezoekje aan de SS Rotterdam waar we zowel beneden als op het dek (met flinke hoogtevrees van bruidegom en ik) foto’s maakten en gingen toen door naar de Veerhaven. Als laatste hebben we foto’s gemaakt in het Kralingse Bos.

Na de shoot ging ik het bruidspaar voor naar de trouwlocatie zodat ik de mooie aankomst van de limo kon vastleggen. De ceremonie werd gehouden in het Regentenhuis van Kuyl‘s Fundatie, gelegen op het schitterende landgoed Vredenoord te Rotterdam-Kralingen. Dit indrukwekkende oude Regentenhuis heeft een práchtig lichte trouwzaal en hier vloeiden de tranen rijkelijk! Wat houd ik daar toch van, ik deed bijna mee!

Geniet van deze fotoreportage, met een hoop fijne zwartwit platen en kijk zelf maar eens hoeveel liefde je terugziet!

Lieve Will en Danny, veel geluk! You guys rock!

Bruidsfotograaf Rotterdam

Willie&Danny-76 kopie

Willie&Danny-95 kopie

Bruidsfotograaf Rotterdam

Willie&Danny-37 kopie2

Willie&Danny-138 kopie

Bruidsfotograaf Rotterdam

Willie&Danny-163 kopie

Bruidsfotograaf Rotterdam

Willie&Danny-218 kopie

Willie&Danny-191 kopie

Willie&Danny-375

Willie&Danny-261 kopie

Willie&Danny-278 kopie

Willie&Danny-281

Willie&Danny-32

Willie&Danny-36

Willie&Danny-288

Willie&Danny-35

Willie&Danny-301 kopie

Bruidsfotograaf Rotterdam

Willie&Danny-336 kopie

Willie&Danny-34

Willie&Danny-349 kopie

Willie&Danny-354 kopie

Willie&Danny-396

Willie&Danny-38

Willie&Danny-39

Willie&Danny-40

Willie&Danny-436 kopie

Willie&Danny-42

Willie&Danny-471

Willie&Danny-469

 

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl