menuclose

Fotoshoot duinen – loveshoot Saskia&Marianne

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen – zet twee verliefde meiden bij elkaar op een te gekke fotolocatie, nodig mij en mijn camera’s uit, dan krijg je bijna vanzelf een liefdevolle en knallende loveshoot! Een fotoshoot in de duinen, gegarandeerd altijd goed! Kijk maar mee, i’ll show you why!

Saskia en Marianne zijn twee te gekke meiden. Ik had de eer hun bruiloft in 2010 te fotograferen en vorig jaar kreeg ik te horen dat ze zwanger zijn! En nog leuker, van een tweeling nog wel! Wow! Dat is nog eens leuk nieuws, ik stuiterde er zelf gewoon even van! Inmiddels zijn er twee gezonde knappe kereltjes geboren, waar ik ook een newbornshoot van heb mogen fotograferen (deze komt heel snel online op de blog!), maar zoals in deze blog te zien is, hebben we eerst een mooie loveshoot gedaan. Een loveshoot die stiekem ook een zwangerschapsshoot was!
Saskia was in februari vorig jaar de gelukkige winnares van een fotocadeaubon die op mijn Facebook pagina te winnen was. Deze bon wilde ze graag gebruiken om na 5 jaar eindelijk weer eens voor mijn lens te staan!

We spraken af in Duindorp, je kan daar namelijk heel mooi de duinen in ‘schieten’. Na een stukje wandelen vonden we het eerste mooie plekje. Het weer zat mee, want het was fantastisch zonnig!! We hebben een aantal mooie plekken opgezocht, je kan in de duinen van Duindorp alle kanten op!

Eigenlijk hoef ik niet zoveel meer te zeggen over de foto’s! Ze spreken voor zich! Geniet even mee van deze twee leuke lovebirds die staan te stralen in de duinen!

En ik zou het ontzettend leuk vinden als je een reactie achterlaat onder de blogpost! Ook kan je natuurlijk mijn Facebook pagina een duimpje geven, dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, nieuwe blogs en foto’s!
En als je nou echt niet kan wachten, kan je gelijk contact met me opnemen om een fotoshoot in te plannen of om meer informatie te ontvangen! Op de portfolio-pagina Loveshoots kan je nog veel meer loveshoots bekijken!

Enne.. ben je benieuwd naar de Lifestyle newbornshoot van de prachtige twins die ik inmiddels al gefotografeerd heb? Stay tuned dan, deze komt deze week nog online op de blog op www.wendyvanbree-fotografie.nl!

 

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

Fotoshoot duinen

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl