menuclose

Bruidsboek is jarig en geeft een gratis fotoshoot weg!

Wie is er jarig? Bruidsboek is jarig! En… trakteert!  Er zijn een aantal wel heel gave winacties en zelfs een gratis fotoshoot! Wie wil dat nou niet?

8 jaar! 8 JAAR! Wow!
8 jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan en had ik een afspraak bij de KvK. Bruidsboek.nl was een feit!
En moet je nou eens kijken waar Bruidsboek.nl nu staat! Hónderden lieve, toffe bruidsparen en andere lieve ‘klanten’ verder en hopelijk nog many mány more to come!! En wat we nu doen?? Een gratis fotoshoot weggeven?? Really?? Ja really! Want hé, wat is een anniversary zonder traktatie? Niks toch! En daarom pakken we uit! En flink ook! De eerste traktatie vind je gelijk in deze blog!

 

gratis fotoshoot
Loveshoot 

Vier jullie liefde! Een loveshoot is een leuke manier om al eens samen te werken voor jullie grote dag. Jullie leren mij alvast een beetje kennen en de foto’s kunnen natuurlijk leuk gebruikt worden voor de uitnodigingen of het gastenboek.

Bij loveshoots maak ik vaak gebruik van de BELOVED techniek.
BELOVED is een stroming in de fotografie uit Amerika waarbij het vooral draait om het vastleggen van pure, échte emoties. Tijdens een BELOVED sessie gebruik ik technieken die ontwikkeld zijn door de Canadese fotograaf Jesh de Rox.

Bijna iedereen die ik voor mijn lens krijg, vindt poseren ‘eng’ of ‘spannend’. Hoe vaak ik wel niet te horen krijg: “ik ben niet fotogeniek”. Maar het woord ‘fotogeniek’ betekent: in ieder leven zit licht. En bij een BELOVED sessie is dus iedereen fotogeniek! Ik vind het belangrijk om iedereen die ik fotografeer een fantastische ervaring te geven. Ik laat jullie niet poseren, ik laat jullie beleven!

Een BELOVED sessie is dus niet zo zeer een fotoreportage, maar een onvergetelijke ervaring. Het is zelfs een manier om degene die je liefhebt te herontdekken! En mijn taak hierin is om niet alleen jullie verhaal vast te leggen op beeld, maar juist om jullie te hélpen dat verhaal te vertellen en te laten zien!

Het is zo makkelijk om als fotograaf te zeggen: “ga daar staan en kijk elkaar verliefd aan”. Tsja, hoe kijk je elkaar verliefd aan? Doe dat maar eens!
Maar door middel van de zogenoemde ‘invites’, kleine vragen of opdrachtjes te beantwoorden of uit te voeren, gaan jullie als koppel (of als familie) helemaal in elkaar op en zullen jullie vergeten dat er ook gefotografeerd word. We hebben plezier, júllie hebben plezier én.. met fantastische foto’s als resultaat. Echte foto’s, geen namaak-glimlach-foto’s!

BELOVED sessies zijn dus geen poseer-sessies. Er kan jullie worden gevraagd iets in elkaars oor te fluisteren wat elkaar doet blozen. De reacties hierop zijn puur, de glimlach op jullie gezicht is echt. En zo wil ik jullie op de foto terugzien, zoals jullie zijn! De ‘opdrachtjes’ zijn vaak speels, luchtig en in sommige vertrouwde momenten iets diepgaander.

Benieuwd naar een BELOVED reportage? Bekijk het hele loveshoot portfolio!

 

Loveshoot-21

Loveshoot-7

Bruidsboek.nl is jarig en trakteert!

gratis fotoshoot

Loveshoot-20

Bruidsboek.nl is jarig en trakteert!

Loveshoot-16

Loveshoot-13

Bruidsboek.nl is jarig en trakteert!

gratis fotoshoot

Loveshoot

Bruidsboek.nl is jarig en trakteert!

gratis fotoshoot

Loveshoot-6

Loveshoot-8

Loveshoot-10

Loveshoot-2

Loveshoot-14

Loveshoot-15

Loveshoot-17

 

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl