menuclose

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar – Ga je trouwen? Gaaf! Gefeliciteerd!! Naar een bruidsfotograaf hoeven jullie in ieder geval niet meer te zoeken, want ik zoek JULLIE! Langzaamaan loopt het nieuwe trouwseizoen van 2016 voller en voller, dus wees er snel bij!
Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag? Neem dan snel contact met me op! Ik zie ernaar uit kennis te maken met jullie!
Trouwen jullie in Gouda? Leuk!! Trouwen jullie buiten Gouda? Even leuk!!

En potverdikkie, afgelopen week had ik alweer de (tot nog toe) laatste bruiloft van het drukke trouwseizoen van 2015! Dat is altijd weer afkicken, want wat is het snel gegaan!

Zoveel mooie trouwdagen van dichtbij mee mogen maken, zoveel mooie foto’s mogen maken en zoveel lieve mensen mogen ontmoeten! Wat. Een. Eer!!

Ik ben op ontzettend veel verschillende plekken geweest dit jaar! Bekende plekken, zoals het mooie Hoeve Kromwijk, waar het altijd fijn werken is (kijk maar eens op de blog die ik erover maakte!), maar ook op nieuwe plekken! Zo was ik dit jaar voor het eerst op Kasteel Vanenburg (bekijk de foto’s), wat een ontzettend mooie plek is dit! Ook kwam ik weer bij het prachtige oude Stadhuis in Utrecht, de geweldige Viersprong in ’s Gravenzande (check de blog!) en bij Kasteel Montfoort, (waarvan je hier de foto’s kunt bekijken). Maar, ik mocht ook een heuse vintage festival-bruiloft fotograferen in een supergave boerderij-tuin mídden in Amsterdam (één groot hip feest!), en een echte Ibiza-bruiloft in Haarlem! Van alles wat, en dat maakt dit trouwseizoen hélemaal geslaagd!

Maar ik wil meer! Véél meer!! Ik had dit jaar “niet eens” een ‘destination wedding’, dus daar vind ik het wel weer eens tijd voor! :)) Wie neemt me mee naar het buitenland voor een gave bruiloft? Toscane? Ibiza? De koffer staat alvast klaar!

Ik zeg, genoeg gepraat! Ik wil jullie even laten meegenieten van een ge-wel-dig trouwseizoen!! Ik heb zoveel toffe foto’s te laten zien, where to begin? Hieronder vind je een ‘kleine’ selectie van de gemaakte foto’s van dit jaar!

Laat je even weten wat je ervan vindt? Dat kan op veel verschillende manieren, zoals door bijvoorbeeld even mijn Facebook-pagina te liken en daar een leuke reactie achter te laten! Zou ik heel ‘like’ vinden! :))

We gaan natuurlijk écht niet stilzitten de komende tijd! Ik ga er binnenkort een hele leuke win-actie ‘uitgooien’, de website weer even onder handen nemen én… voor mijn andere fotografie zaken een compleet nieuwe website bouwen! Stay tuned!

bruidsfotograaf gouda

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

14

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

24

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

bruidsfotograaf gouda

2a

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

23

17

2b

26

27

bruidsfotograaf gouda

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

2c

bruidsfotograaf gouda

30

20

11

Bruidsfotograaf zoekt bruidspaar

3

29

36

22

31

18

40

32

19

21

16

13

12

Richard&Chantal-44

Richard&Chantal-36

Richard&Chantal-35 kopie

bruidsfotograaf gouda

Richard&Chantal-21

Richard&Chantal-14kopie

Richard&Chantal-6

Richard&Chantal-2

Richard&Chantal-47 kopie

Bruidsboek-10

Bruidsboek-9

Bruidsboek-6

Bruidsfotografie-171

Bruidsfotografie-166

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl