menuclose

Bruiloft Orangerie Elswout – Antoon & Froukje

Bruiloft Orangerie Elswout

Bruiloft Orangerie Elswout – “De foto’s!! GEWELDIG!! We zaten er meteen weer helemaal in! Ik kan het niet in een mailtje zeggen hoe blij we zijn met het resultaat…”
Een stukje uit de reactie die ik kreeg na het zien van deze preview. Wow wow wow! En zoals ik het bruidspaar al terugstuurde: dit is waar ik het voor doe!!
Antoon en Froukje trouwden woensdag 24 mei bij Orangerie Elswout in Overveen en ik was erbij! En dat vond ik toch een eer! Ik stuurde ze de dag erna gelijk een mooie preview en omdat we ze allemaal zo mooi vonden, verdienen de foto’s absoluut een mooi plekje op de blog!

Haarlem
Twee jaar geleden trouwden beste vrienden Peter&Christine (die staan ook op de blog!) en hierna wilden Antoon en Froukje ook graag dat ik bij hun bruiloft zou zijn voor de foto’s! Leuk!
Na een gezellig voorgesprek was het dan toch echt zover, het was 24 mei!
Antoon en Froukje zouden zich vlakbij elkaar gaan aankleden. Dat dat vlakbij zó vlakbij was dat ik heen en weer kon lopen (lees: soms rennen :), maakte het wel heel erg tof, want zo kon ik echt van beide de eerste uurtjes van de dag vastleggen.  De trouwgeloftes werden nog even een beetje bijgewerkt, er werden broodjes gegeten en gelachen. Toen het eenmaal tijd was om echt aan te gaan kleden, vloog ik heen en weer om dat van beide niet te missen.
Omdat Antoon en Froukje beide bij de politie werken, kwam er als verrassing een heuse politiemotor-escorte opdagen die zowel Antoon als Froukje van huis naar de trouwlocatie zou begeleiden. Wat een spektakel en hoe leuk!

Onder de appelboom
Antoon stond al op zijn bruid te wachten toen zij aankwam bij de trouwlocatie. Ze hadden elkaar nog niet gezien, dus dat moment was extra speciaal. De gasten zaten ook al helemaal klaar en daar kwam ze hoor, aan de hand van haar vader het gangpad op gelopen. Ik ‘schiet’ wel door, maar geniet stiekem ook wel een beetje mee van het emotionele moment!
Het was héérlijk weer, dus de ceremonie vond buiten plaats, onder de appelbomen. Wat een geweldig plekje en wat was het mooi! En warm, heel warm! De eigen trouwgeloften, speeches van bekenden, het ja-woord, Kuro de hond die de ringen (vliegend) kwam brengen, alles was even tof en ik had genoeg om vast te leggen!

Fotoeportage
Na de ceremonie en een toast vertrokken het bruidspaar en ik even voor een mooie fotoreportage op het landgoed. We zochten de mooiste plekjes op, want o, die heb je daar wel! Na de reportage was het tijd voor wat groepsfoto’s (ook die kunnen gek!) en hierna het prachtige diner (mmm dat eten!)

Party!
Toen de buikjes vol waren en de speeches waren gedaan, was het dan toch echt tijd voor de Party!! Gilbert van CelebrationEvents stond al klaar om er een feestje van te maken en omdat we de one and only MC Haits in the house hadden, werd het bruidspaar natuurlijk even spectaculair binnen gehaald. Tijd om te feesten!!

Lieve Antoon en Froukje, ik heb het jullie al gezegd, maar echt, ik vond het een geweldige dag en een eer om bij te mogen zijn! We hebben genoten met z’n allen en ik denk dat de foto’s dit wel laten zien!

Laten jullie me weten wat jullie van deze bruiloft en foto’s vinden? Zou ik zo leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina onder de foto’s, maar je kunt ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!
Er worden al boekingen gedaan voor 2018, dus wees er snel bij!

Liefs! Wendy

Bruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie ElswoutBruiloft Orangerie Elswout

Bruiloft Orangerie Elswout

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl