menuclose

Bruidsfotograaf Maastricht – bruiloft Gijs&Annemieke

Bruidsfotograaf Maastricht

Bruidsfotograaf Maastricht – bruiloft Gijs en Annemieke

De mooiste locaties in Nederland die je je éigenlijk kan wensen, de liefste mensen bij elkaar, de meeste warmte die je je kan bedenken én een fantastische manier om je trouwdag te starten. Stuk voor stuk ingrediënten van de bruiloft van Gijs en Annemieke in Maastricht en omstreken! En ik zal het niet heel erg snel zeggen, maar echt.. als ik zou willen trouwen in Nederland, wil ik het zo! Want eigenlijk was dit gewoon een Toscaanse Bruiloft in Nederland. Geniet mee!

“Beste Wendy, wij gaan trouwen en hebben bij de bruiloften van onze broer en zus gezien dat je mooie momenten prachtig weet vast te leggen. We willen dan ook met jou overleggen wat er bij ons mogelijk is”. 
Ik vind het altijd een extra grote eer wanneer je geboekt wordt aan de hand van eerdere bruiloften. En omdat ik dus al twee keer eerder in deze familie bruiloften heb mogen fotograferen (wat was het leuk hen weer eens te zien na zoveel jaren!), mocht ik er ook dit keer weer bij zijn! Feest!

Triathlon
En Gijs en Annemieke zouden Gijs en Annemieke niet zijn als ze het allemaal niet nét even wat anders wilden doen op hun grote dag.  Omdat ze beiden heel graag triathlons lopen en er op zondag 27 mei een grote triathlon bij Fun Valley in Maastricht was, bedachten ze zich hoe leuk het zou zijn eerst deze samen te lopen en daarna te trouwen in de heuvels van Zuid Limburg!
En zo gebeurde het, ik startte langs de lijn bij Fun Valley om daar een enthousiast bruidspaar te fotograferen die nog ‘éven’ een triathlon liep voordat ze elkaar het ja-woord zouden geven!

Geheime Tuin
Eenmaal klaar met de triathlon, keerden we gezamenlijk weer terug naar Landgoed Moerslag waar Gijs en Annemieke en hun beide families samen verbleven. Na een heerlijke lunch was het dan toch echt tijd om te gaan omkleden voor het huwelijk.
Na de ‘first look’ bij de trap vertrok het bruidspaar naar de Geheime Tuin in Cadier en Keer, waar er werd getrouwd op de voor mij meest sprookjesachtige trouwlocatie in Nederland! Een open plek, omringd door bomen en mergelwanden, super indrukwekkend!

Genoeg verteld, de beelden zeggen veel meer dan alle woorden bij elkaar! Genieten jullie mee van deze liefdevolle en gezellige dag?

En laten jullie me weten wat jullie van deze bruiloft en foto’s vinden? Dat zou ik leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina onder de foto’s, maar je kunt ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!
Kijk vooral ook even in het uitgebreide portfolio voor nog veel meer inspiratie!

Liefs! Wendy

Bruidsfotograaf MaastrichtBruidsfotograaf MaastrichtBruidsfotograaf MaastrichtBruidsfotograaf MaastrichtBruidsfotograaf Maastricht

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl