menuclose

Bruidsreportage strand – Jerry en Nanine

bruidsfotograaf strand

Bruidsreportage strand – De ingrediënten voor een top bruiloft kwamen op de bruiloft van Jerry en Nanine in Schipluiden zéker weten allemaal samen! Trouwen in een mooi intiem kerkje en vervolgens feesten op het strand, genieten jullie mee?

Lieve lieve Jerry en Nanine, wat is het toch leuk als je zo’n goede klik met een bruidspaar kan hebben als de klik die ik met jullie heb! Een gezellig voorgesprek, een toffe bruiloft, als klap op de vuurpijl nog een toffe bruidsreportage op het strand, fijne wijntjes na de bruiloft en leuke appjes. Om vervolgens ná de bruiloft ook nog eens gevraagd te worden voor een zwangerschapsshoot én de newbornhoot van heerlijke kleine Sem, dat vind ik helemaal bijzonder! Bedankt hiervoor! Elke keer weer is het gezellig en ik voel me meer dan vereerd gevraagd te worden aanwezig te zijn bij zoveel geluksmomentjes in jullie leven!

Al snel na ons eerste kennismakingsgesprek kreeg ik het leuke mailtje met hierin de vraag of ik ‘hun’ bruidsfotograaf wilde zijn. Natuurlijk!! En op 6 juni 2014 was het dan zover. Wat een lekker weer!! Wat een zon en wat een temperatuur!! Puur geluk 🙂
De voorbereidingen werden in het huis van Jerry en Nanine in Nootdorp gedaan. Na een heerlijk sigaretje van Nanine ging dan toch echt de jurk aan en al snel stond Jerry op de stoep om zijn prachtige ‘nog-verloofde’ op te halen.
We reden naar het Delfste Hout om daar de gave onderstaande fotoreportage te maken. Wat hadden we een geluk met het weer zeg!!

De ceremonie werd gehouden in een werkelijk waar práchtig klein kerkje in Schipluiden, op landgoed Ophodenpijl. Op dit landgoed kan je gebruik maken van meerdere locaties en zo hielden Jerry en Nanine hun toast in de mooie tuin van Ophodenpijl.

Om 17.00 vertrokken we naar het strand van Kijkduin. Strandtent Habana Beach, het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin, was omgetoverd tot diner- en feestlocatie. Het was nog steeds prachtig weer en als je op het strand bent, moét je natuurlijk ook nog wat strandfoto’s maken! Zo gezegd, zo gedaan!
Na de korte strandreportage maakten we nog wat groepsofoto’s en hierna was het tijd was om te vertekken. Ik geloof dat er nog een aardig feestje is gebouwd!

Ik ben ook nog zo lucky een geweldige review te hebben mogen ontvangen van dit lieve stel! Op mijn pagina van ThePerfectWedding kan je deze review vinden!!

 

bruidsfotograaf gouda

Bruidsreportage strand

bruidsreportage strand

bruidsreportage strand

bruidsreportage strand

 

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl