menuclose

Bruidsfotografie ceremonie

Bruidsfotografie ceremonie – May I introduce to you… some very sweet ceremonie momentjes!

‘Shooten’ vind ik leuk. Samen op pad om mooie foto’s van bruid en bruidegom te maken. Om ervoor te zorgen dat bruid en bruidegom zich op hun gemak voelen, en ze te laten genieten. Om ervoor te zorgen dat ondanks dat we echt op pad gaan om foto’s te maken, het toch voor elkaar te krijgen het bruidspaar ontspannen en relaxed op de foto te zetten, zonder dat de foto’s ‘gemaakt’ en geposeerd zijn. Leuk, superleuk! Die mooie portretten die je kunt maken, op mooie locaties, en met leuke ideeën.

Maar weet je wat ik nou nog leuker vind? Momenten. Precies. Gewoon, momenten.
Momenten van zenuwen (oe, is ze nou nog niet klaar met de jurk aantrekken), blijdschap (vandaag mag ik dan eindelijk met mijn grote liefde trouwen), trots (mijn dochter mag vandaag dan eindelijk met haar grote liefde trouwen en ik ben dan dus vandaag gewoon echt de moeder van de bruid), stress (ook trouwauto’s kunnen het wel eens begeven), humor (ik kan een boek schrijven over bruids-bloopers) of verveling (daar moet je even de foto’s voor kijken om te begrijpen wat ik bedoel :))
Ingrediënten voor pure, echte en oprechte foto’s. Momenten die niet zijn gemaakt, maar ontstaan zijn. Dáár houd ik van. Ik heb de eer, én de taak, om die momenten te zien, te vangen en vast te leggen.

Ik vertel een verhaal. Ik vertel een verhaal, want een bruidsreportage vind ik veel meer dan alleen een opsomming van de momenten die er zijn geweest. Dat verhaal dat 20 jaar later nog te zien is wanneer jullie het bruidsalbum openslaan. Puurheid in foto’s, échtheid in foto’s!
En wanneer ik dan achteraf te horen krijg dat een bruidspaar mij bijna niet heeft gezien gedurende de dag is mijn missie geslaagd. Ik ben er wel, maar zet zelden momenten ‘in elkaar’. Die momenten moet je zoeken, en pakken.

Mag ik mijn taak, mijn missie en dus mijn werk (zo noemen ze het geloof ik:) nóg leuker vinden? Ik ben trots. Ik ben zo trots dat ik dit verhaal mag maken voor mensen. Volgens mij is dát nou elke keer wat het voor mij persoonlijk een eer maakt voor jullie bruiloft gevraagd te worden. Dank daarvoor!!
Check trouwens ook eens www.wendyvanbree-fotografie.nl voor heel veel andere toffe momenten die ik mag fotograferen!

Geniet even lekker mee van wat van dit soort momenten! Die momenten waar ik zo van hou! 🙂

Heel veel meer van dit soort heerlijke foto’s vind je in het portfolio én in de blog!

Oscar&Eva-357

2 kopie

Bruidsfotografie ceremonie

Mitchell&Laurie-146 kopie

Bruidsfotografie ceremonie

Walter&Ilona-354 kopiekopie

Othman&Ingrid-410 kopie

Ben&Jacolien274 kopie

1 kopie

Bruidsfotografie ceremonie

Bruidsfotografie ceremonie

DSC_7249 kopie

Bruidsfotografie ceremonie

Bruidsfotografie ceremonie

Bruidsfotografie ceremonie

Bruidsfotografie ceremonie

Bruidsfotografie ceremonie

Jerry&Nanine-311

Peter&Christine-422 kopie

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl