menuclose

Reacties

Benieuwd naar de reacties van bruidsparen die ik al eerder heb mogen fotograferen?

Lees hier hoe zij dit hebben ervaren en wat zij van de samenwerking én natuurlijk de foto’s vinden!

 

Reacties

Wendy is gewoon geweldig. Ze maakt ongelofelijk mooie plaatjes met een herkenbare, unieke Wendy-stijl. Ze is er op ’t juiste moment maar je heb ’t zelf als bruidspaar niet in de gaten. Ze heeft oog voor detail, kan super leuk met kinderen overweg wat fotoshoots met kinderen tot een feestje maakt. Wendy komt uitgebreid kennis maken en neemt alle tijd om (eigen) wensen door te spreken. Wij hebben bij Wendy een loveshoot en het huwelijk gedaan, de love shoot is een geweldig idee om in de stemming te komen en natuurlijk mooie plaatjes voor je uitnodiging. Oscar en Eva 

Bekijk hier hun blog

 

 

 

ReactiesAl een jaar voor onze bruiloft kwamen wij op internet foto’s van Wendy tegen. We hebben direct een afspraak met haar gemaakt. Daarna wisten we het gelijk: Wendy moest onze foto’s maken. En wat een goede keuze is dit geweest! Wendy is open, sociaal, vrolijk en werkt met passie. Haar aanwezigheid op onze bruiloft voelde vertrouwd en foto’s maken voelde totaal niet ongemakkelijk (iets waar wij allebei van tevoren wel bang voor waren aangezien we meestal niet graag op de foto gaan). Op en na de bruiloft kwamen veel mensen naar ons toe: wie is die leuke fotografe, waar kennen jullie haar van? Dit was nog voordat wij onze fantastische foto’s te zien kregen. De complimentjes over onze rapportage blijven komen en wij zijn er dolgelukkig mee. Het is een perfecte herinnering aan onze perfecte dag. Nu nog de moeilijke keuze: welke van al die fantastische foto’s gaan we aan onze muur hangen? Jorgen en Jolanda
Bekijk hier hun blog

 

 

ReactiesWendy van Bree is echt een topfotograaf! We waren verliefd geworden op de foto’s die zij op haar site had staan en vanaf het eerste gesprek voelde alles goed. De communicatie verliep heel fijn en Wendy reageerde altijd heel snel op onze vragen via de mail of telefoon. Tijdens de fotoreportage wist zij ons snel op ons gemak te stellen (mijn man en ik zijn allebei niet gewens een ‘shoot’ te doen) en ze wist de locatie creatief te gebruiken. We zijn enorm blij met het resultaat en zullen altijd de prachtige foto’s van wendy hebben als aandenken aan onze bruiloft. Wendy kunnen we met een gerust hart aan iedereen aanraden!! We zijn enorm blij met haar en onze geweldige foto’s!
Juri en Gigi

 

 

 

ReactiesDe foto’s zijn echt supergaaf! Zijn er zo mega blij mee, heb je echt top gedaan! Nogmaals bedankt. We willen graag een boek met 1000 bladen!
John en Kim

 

 

 

 

 

Reacties

Wendy is gewoon een topper, we hebben haar meegenomen naar Venetië om daar onze trouwfoto’s te laten maken! Ze is professioneel, aardig, denkt mee en is echt onzichtbaar! Een echte aanrader.
Remco en Suzanne

 

 

 

 

 

Reacties“Amazing, relax en onvergetelijk” zijn slechts drie woorden van de velen geweldige die wij hebben voor deze über toffe fotografe. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen dat wij zo blij zijn met onze bruidsfoto’s en de service van Wendy! Wij hebben mede dankzij Wendy een onvergetelijke dag gehad en kijken nog dagelijks met zo veel plezier naar onze mooie foto’s. Juist doordat Wendy je zo op je gemak laat voelen tijdens de fotoshoot hebben wij zulke mooie spontane foto’s van hoe wij echt zijn en niets is gemaakt of geposeerd. Hierdoor is het resultaat echt onvergetelijk en is vastgelegd in het mooiste Bruidsboek ever! Mocht je nog geen fotografe hebben voor de mooiste dag van jullie leven, zoek dan niet verder! Jerry en Nanine
Bekijk hier hun blog

 

 

 

 

ReactiesWendy van Bree is the dream wedding fotograaf. Vanaf het begin was er direct een klik. Alles is bespreekbaar en Wendy heeft zo veel ideeën.
Op de dag zelf was Wendy als een soort “ninja” fotograaf overal aanwezig voor de perfecte foto’s zonder dat je door had dat ze er was. En de foto’s zijn prachtig geworden! Beter dan we ons hadden kunnen wensen.
Tot nu toe hebben we al onze hoogte punten door Wendy laten fotograferen: New born fotoshoot , Pre-wedding fotoshoot tot onze dream wedding, en we hopen nog veel meer werk van Wendy aan onze muur te hangen.
Het liefst boeken we haar nu al voor onze 2de wedding op Tenerife. Want Wendy is erg gewild en snel vol geboekt. Dus wees er snel bij 😉 Ik zal haar aan iedereen aanraden! Echt een Topper!
Voor ons Fotograaf van 2013! We Love YOU WENDY! Berend en Valerie

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl