menuclose

Gratis loveshoot

gratis loveshoot

Wat? Een gratis loveshoot? Say what? Ja really! Want hé, wat is een nieuwjaar zonder traktatie? Niks toch! En daarom pakken we uit! En flink ook!

En het is zo simpel om mee te doen!

Wat je kan winnen? Een compléte loveshoot t.w.v. € 245,-!
Wat je moet doen? Ga naar mijn Facebook pagina, like die pagina, like de bovenste post over deze loveshoot winactie en laat mij daar in een reactie weten waarom jullie de gratis loveshoot zouden moeten winnen! Simpel toch!?
Winnaars? Krijgen persoonlijk bericht van mij!
En als je niet wint? Dan hoef je zéker niet te treuren! Wanneer je namelijk vóór 1 februari 2016 een bruidsreportage bij Bruidsboek.nl boekt, krijg je op een loveshoot maar liefst € 100,- korting!! Je betaald dan dus € 145,- i.p.v. € 245,-!

De voorwaarden voor de winactie van de gratis loveshoot? Die vind je hier!
De gratis loveshoot kan 1 keer gewonnen worden. Wanneer je niet wint kun je natuurlijk gebruik maken van de kortingsactie.
Tussen alle deelnemers zal via een computerprogramma eerlijk een winnaar worden gekozen.
De gratis loveshoot is niet in te wisselen voor contanten.
De gratis loveshoot is een shoot van maximaal 1 uur en zal in Gouda worden gefotografeerd.
Je krijgt bij deze loveshoot maar liefst 5 digitale bestanden cadeau!
Meerdere foto’s worden in een mooie online (beveiligde) gallery geplaatst, waarna eventueel extra foto’s bijbesteld kunnen worden!
De gratis loveshoot dient vóór 1 april 2016 plaats te vinden.
Deze actie is niet geldig op bestaande boekingen.

De voorwaarden voor de korting van maar liefst € 100,- op een loveshoot?
Deze korting geldt alleen bij boeking van een bruidsreportage van minimaal 8 uur fotografie.
De bruiloft dient in 2016 te zijn.
De opdrachtbevestiging voor de bruidsreportage dient vóór 1 februari 2016 getekend te zijn.
Deze kortingsactie is niet geldig op bestaande boekingen.
Deze loveshoot is een shoot van max. 1 uur en mag door heel Nederland (of daarbuiten 😉 plaatsvinden!
Inbegrepen zijn 15 digitale bestanden.
Reiskosten zijn niet inbegrepen.
Meerdere foto’s worden in een mooie online (beveiligde) gallery geplaatst, waarna eventueel extra foto’s bijbesteld kunnen worden!

Wil je contact met me opnemen omdat je vragen hebt of omdat je wilt weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Mail me dan op info@bruidsboek.nl!
Heel veel mooie voorbeelden vind je in het portfolio!

gratis loveshoot

Loveshoot

Ik ben dól op loveshoots! Een loveshoot, ook wel een preweddingshoot, is een leuke manier om al eens samen te werken vóor jullie grote dag. Jullie leren mij alvast een beetje kennen en de foto’s kunnen natuurlijk leuk gebruikt worden voor de save-the-dates, uitnodigingen of het gastenboek.

Vier jullie liefde!
Bijna iedereen die ik voor mijn lens krijg, vindt poseren ‘eng’ of ‘spannend’. Hoe vaak ik wel niet te horen krijg: “ik ben niet fotogeniek”. Maar het woord ‘fotogeniek’ betekent: in ieder leven zit licht. En bij een loveshoot is dus iedereen fotogeniek! Ik vind het belangrijk om iedereen die ik fotografeer een fantastische ervaring te geven. Ik laat jullie niet poseren, ik laat jullie beleven! Vier jullie liefde!

Een loveshoot bij Bruidsboek.nl is dus niet zo zeer een fotoreportage, maar een onvergetelijke ervaring. Het is zelfs een manier om degene die je liefhebt te herontdekken! En mijn taak hierin is om niet alleen jullie verhaal vast te leggen op beeld, maar juist om jullie te hélpen dat verhaal te vertellen en te laten zien!

Het is zo makkelijk om als fotograaf te zeggen: “ga daar staan en kijk elkaar verliefd aan”. Tsja, hoe kijk je elkaar verliefd aan? Doe dat maar eens!
Maar door middel van de zogenoemde ‘invites’, kleine vragen of opdrachtjes te beantwoorden of uit te voeren, gaan jullie als koppel helemaal in elkaar op en zullen jullie vergeten dat er ook gefotografeerd word. We hebben plezier, júllie hebben plezier én.. met fantastische foto’s als resultaat. Echte foto’s, geen namaak-glimlach-foto’s!

We doen dus geen poseer-sessie. Er kan jullie worden gevraagd iets in elkaars oor te fluisteren wat elkaar doet blozen. De reacties hierop zijn puur, de glimlach op jullie gezicht is echt. En zo wil ik jullie op de foto terugzien, zoals jullie zijn! De ‘opdrachtjes’ zijn vaak speels, luchtig en in sommige vertrouwde momenten iets diepgaander.

Benieuwd naar de loveshoots? Bekijk het portfolio of bekijk een blogpost over een heel gezellige loveshoot in het centrum van Gouda!

 

 

Comments

comments

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl