menuclose

Bruidsfotograaf Maarn

Bruidsfotograaf Maarn

Bruidsfotograaf Gouda

Wie is Bruidsboek.nl nou eigenlijk?

Bruidsfotograaf Maarn – Wendy van Bree: creatief, eigenwijs, gepassioneerd, gevoelig en lekker normaal, zo mag ik best omschreven worden. Buiten het feit dat fotograferen mijn grote passie is ben ik ook gék op goede koffie en goede rode wijn, films kijken en lekker eten en drinken buiten de deur.

Ik woon samen met mijn twee grote liefdes; mijn Lief Arjan en mijn tweede grote liefde is hond Beer, een héerrlijke Franse Bull(dozer), die het liefste de hele dag knuffelend op de bank ligt te snurken.

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik wel met spullen aan het schuiven in huis. Ik ben namelijk gek op interieurstyling! Laat ik nou ook nog eens Interieurarchitectuur gestudeerd hebben aan de Kunstacademie in Rotterdam, dus 1+1=2!
We wonen in een fantastisch huis, mídden in het bos in Maarn, waar we veel wandelen en genieten van de prachtige bossen.

Maar, fotograferen is mijn alles. In 2007 ben ik gestart met Bruidsboek.nl en ben ik inmiddels honderden bruiloften en reportages verder. Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en Lifestyle fotoshoots.
Maar, ik fotografeer nog meer. Bruidsboek.nl is een onderdeel van Wendy van Bree Fotografie, waarvoor ik vele andere soorten reportages maak (pers- en evenementfotografie, zakelijke (bedrijfs)reportages en portretfotografie). Ik fotografeer voor grote bedrijven en stichtingen en ben ook op grote en kleine evenementen inzetbaar.

Wil je alles weten over deze andere soorten fotografie? Kijk dan eens op www.wendyvanbree-fotografie.nl

Ik kom graag door het hele land voor leuke reportages, niets is mij te gek. Wil je me meenemen naar het buitenland voor een bruiloft? Geen probleem (en hoe warmer hoe beter ;))!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in het portfolio! Op de bruidsfotografie-blog kun je lekker meegluren bij heel veel verschillende bruiloften!!
Wil je gelijk weten of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft? Neem dan snel contact met me op! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en mee te denken over jullie grote dag!

Foto boven en rechtsonder door: Natasja van der Woude

bruidsfotograaf gouda

BRUIDSBOEK.NL

Woerden | info@bruidsboek.nl