menuclose

Bruidsfotograaf kasteel Montfoort – Bruiloft Rowan & Franc

Bruidsfotograaf kasteel Montfoort – In december 2014 kreeg ik het liefste mailtje van Rowan, ze vertelde me dat ze zou gaan trouwen met haar grote liefde Franc.
Rowan had al twee keer mijn werk kunnen bewonderen (zo zei ze het zelf ;)) op de bruiloft van haar oom en tante én jaren geleden al op de bruiloft van vrienden.
Toen Franc vorig jaar op één knie ging en Rowan ten huwelijk vroeg, wisten ze één ding al zeker, ze wilden mij graag als fotografe op hun bruiloft. Wat een eer!!
En omdat Rowan al jaren van een sprookjeshuwelijk droomde, zouden ze er ook echt een sprookje van maken!

Op 26 mei 2015 was het dan zover! De ouders van Rowan wonen in Zoetermeer, dus daar startten we de dag. Rowan kwam net terug van de kapper en de visagiste toen het tijd was om de prachtige jurk aan te trekken. Ik ben dól op voorbereidings-foto’s, dus ik kon hier mijn hart weer ophalen!

Franc kwam intussen al aangereden in een oude vintage Volkswagen bus. Hij wilde natuurlijk niets liever dan zijn mooie bruid zien!!
Na de first-look (mooi! slik!) vertrokken we met het VW busje voor de fotoreportage. We zijn bij een aantal verschillende plekjes gestopt en hierna was het alweer tijd om te vertrekken naar Montfoort, waar de ceremonie en de kerkdienst plaats zouden vinden.
De ceremonie was in het stadhuis van Montfoort, een prachtige oude trouwlocatie. Direct na de ceremonie vond de kerkdienst 100 meter verderop plaats in een heel lief mooi kapelletje, de voormalige kapel de Commanderije van Sint-Jan. Uber romantisch en heerlijk licht, hele goede ingrediënten voor een mooie achtergrond van het kerkelijk huwelijk!

Een echt sprookjeshuwelijk is natuurlijk niet compleet zonder een kasteel en laat Montfoort nou eens één van de mooiste kastelen van de regio hebben! Bij Kasteel Montfoort vond dan ook de rest van de dag plaats.

Een prachtige dag, met prachtige mensen en prachtige foto’s! Geniet mee!

bruidsfotograaf kasteel montfoortbruidsfotograaf kasteel montfoortbruidsfotograaf kasteel montfoortbruidsfotograaf kasteel montfoort

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl