menuclose

Bruidsfotograaf kasteel Dussen – Bruiloft Henry en Miranda

bruidsfotograaf kasteel dussen

Bruidsfotograaf kasteel Dussen – Via een lief bruidspaar wat ik in 2013 mocht fotograferen kwamen Henry en Miranda bij mij terecht. Bruid Miranda was gek op de stijl van de foto’s en al snel waren ze het erover eens, ik mocht hun trouwfoto’s komen maken. Elke keer is dat toch weer een eer!
We planden eerst nog een gave loveshoot in Gouda. Zo konden we elkaar al even leren kennen en kon het bruidspaar later de foto’s van deze loveshoot gebruiken voor de uitnodiging en decoratie. Hoe leuk is dat!

Op 22 augustus begonnen we de dag met de voorbereidingen van Henry bij bruid en bruidegom thuis. Toen hij eenmaal aangekleed was, vertrok ik naar Miranda voor de laatste voorbereidingen en het aankleden van haar.
Na een emotioneel trap-moment en de first-look gingen we op pad voor de bruidsreportage. Omdat Henry en Miranda erg veel van sporten houden, maakten we wat foto’s op de tennisbaan en een voetbalveld. Leuk en origineel!

Na de bruidsreportage vertrokken we naar het prachtige Kasteel Dussen waar de ceremonie plaats vond. Wat is het daar mooi! Ook de ceremonie was prachtig en al gauw werd het huwelijk dan echt bezegeld met een kus. Gefeliciteerd!
We maakten nog wat leuke groepsfoto’s bij het kasteel waarna we weer naar het ouderlijk huis gingen voor een lunch en wat foto’s in de tuin.
Henry en Miranda hebben dan ook nog eens een ontzettend gave diner- en feestlocatie uitgekozen en we moesten hiervoor een flink stuk rijden. We mochten met een pontje (leuk!) en uiteindelijk arriveerden we bij Experience Island in Loon op Zand.  Zelfs zonder zon zag het er tropisch uit hier en wat is het leuk om deze nieuwe locatie te ontdekken! Als bruidsfotograaf is het leuk de locaties te kennen waar je heen gaat, maar misschien nog wel leuker nieuwe plekjes te spotten!!

Na het aansnijden van de (toffe) taart op een (even toffe) Sweet Table en de eerste toast,  is het tijd voor wat groepsfoto’s en foto’s van het bruidspaar op het strand. Zelfs de zon laat zich nog even zien!
Bedankt Henry en Miranda, voor de gezellige loveshoot en bruiloft, veel geluk!!

 

bruidsfotograaf kasteel dussen

Bruidsfotograaf kasteel Dussen

bruidsfotograaf kasteel dussen

Bruidsfotograaf kasteel Dussen

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl