menuclose

Bruidsfotograaf Harderwijk – bruiloft Arie en Carine

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsfotograaf Harderwijk – trouwen op een heus kasteel, de fotoreportage in en op de Vischpoort van Harderwijk (jaa ook óp de vuurtoren en dat was hóóg!), foto’s in het haventje en meer dan lieve en fantastische familie om hen heen, fijne ingrediënten voor een top dag! Geniet hier mee van de liefdevolle bruiloft van Arie en Carine op 10 juli 2015.

In januari van dit jaar kreeg ik een leuk mailtje van Arie en Carine. Ze hadden besloten te gaan trouwen en waren op zoek naar een bruidsfotograaf. We spraken af om kennis te maken en al snel daarna kreeg ik het bericht dat de beslissing niet moeilijk te nemen was voor hen, ze wilden mij graag op hun grote dag erbij als de fotografe. Leuk!!
10 juli was het dan zover, en wat was het lekker weer! De temperatuur steeg al snel en ook de zon scheen uitbundig!

De dag begon voor mij in Voorthuizen, waar Arie en Carine wonen. Ze waren allebei aan het voorbereiden in hun eigen woning. Al snel kon de jurk aan en was daar het bijzondere trap-moment. Ik zag overal liefdevolle blikken en ben dan ook zo blij dat ik deze ‘te pakken kon krijgen’! Mooi!
Zowel Arie als Carine hebben zelf kids, Carine twee stoere zoons en Arie 3 práchtige dochters, en je voelde gewoon de warmte en acceptatie en wat was dat mooi om te zien! De foto’s van dit moment spreken dan ook voor zich! 🙂

Ondertussen was ook de Franse familie van Carine gearriveerd. Gezelligheid overal, wat hadden deze mensen er zin in!

Nadat Arie en Carine de familie gedag hadden gezegd, vertrokken wij vast met z’n drietjes voor de fotoreportage. Als eerste reden we naar de Vischpoort in Harderwijk. Een bijzonder plekje waar ik zelf vorig jaar het 40-jarige trouwjubileum van mijn ouders had gevierd. Wat een mooie plek! De zon piepte ook nog eens fantastisch de poort over, dus daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken!
We mochten ook de vuurtoren nog eens in, even klimmen maar dan heb je ook wat! Uiteindelijk zelfs aan de buitenkant van de vuurtoren gestaan, hoog!! Het uitzicht over Harderwijk was het meer dan waard!

Iets later arriveerden de kids van Arie en Carine en hebben we nog wat leuke groepsfoto’s gemaakt, waarna we met z’n drieën weer verder gingen voor foto’s in het haventje van Harderwijk.
Na een lekker broodje vertrokken we naar de prachtige trouwlocatie, kasteel Vanenburg in Putten. Hier zou de rest van de dag en avond doorgebracht worden. En wat voor een locatie zeg, heel indrukwekkend! De familie en vrienden stonden het bruidspaar al zwaaiend op te wachten, waarna het burgerlijk en aansluitend het kerkelijk huwelijk plaats vonden.

Geniet mee van deze heerlijke dag vol liefde en geluk! Klinkt cliché, maar kijk maar eens op de foto’s, dat straalt ervan af toch!?
In het portfolio vind je nog veel meer héerlijke liefdevolle foto’s!

 

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsboek-3

Bruidsboek-4

Bruidsboek-5

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsboek-7

Bruidsboek-8

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsboek-10

Bruidsboek-11

Bruidsboek-12

Bruidsreportage Vischpoort

Bruidsreportage Vischpoort

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsreportage harderwijk

Bruidsreportage Harderwijk

Bruidsreportage Vanenburg

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruidsboek-21

Bruidsboek-22

Bruiloft Vanenburg

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruiloft Vanenburg

Bruiloft Vanenburg

Bruidsboek-27

Bruidsfotograaf Harderwijk

Bruiloft Vanenburg

Bruidsboek-30

Bruidsboek-31

Bruiloft Vanenburg

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    BRUIDSBOEK.NL

    Woerden | info@bruidsboek.nl