Bruiloft Goudestein – Maarssen – Justin&Shirley

Bruiloft Goudestein – Maarssen

Bruiloft Goudestein

Bruiloft Goudestein – Maarssen – Het is alweer even geleden, anderhalf jaar om precies te zijn, maar dit bruidspaar én hun grote dag is te mooi, lief en leuk om niet te delen met jullie! Genieten jullie even met me mee?

Precies een jaar voor hun grote dag ontving ik een lieve mail van Justin en Shirley. Ze hadden mijn website via een trouw-website gevonden en waren (jaa ik quote :)) zeer gecharmeerd van mijn portfolio. Ik was nog beschikbaar voor hun datum en zo kwamen ze op de koffie in Gouda om kennis te maken.
De klik was er meteen (en dat kwam niet alleen door het feit dat we allebei een heel leuk Frans Bulletje hebben ;))

8 juli was het dan zover. Dé grote dag!! Shirley en Justin sliepen allebei in de Nonnerie in Maarssen, waar ook een groot deel van de dag zou plaatsvinden. Een perfecte locatie, prachtige kamers en heerlijk licht: zachtjes uitgedrukt perfécte omstandigheden om de voorbereidingen vast te leggen!
Shirley is al stunning (!) van zichzelf en had naamgenote Shirley de Graca, ofwel De Bruidsstyliste, gevraagd haar nóg mooier te maken. En dat kan ze goed! Het is altijd fijn samenwerken met haar en ook dit keer was alles weer meer dan geslaagd!

De ceremonie vond plaats in het prachtige Goudestein in Maarssen. Justin en Shirley wilden aanvankelijk per sloep bij de trouwlocatie aankomen, dit kan namelijk heel goed vanaf de Nonnerie, maar helaas liet het weer het een beetje afweten. De regen was toch net even te hard en dan is op een sloep zitten natuurlijk geen pretje! Met de auto aankomen was bijna even leuk, en paraplu’s kunnen het hartstikke leuk doen op de foto!
De ceremonie was prachtig! Het bruidspaar had ervoor gekozen de ceremonie te laten voltrekken door Larissa van Metliefdetrouwen.nl. Persoonlijk, gezellig en warm, precies wat nou net zo goed past bij Justin en Shirley!

Na de ceremonie gingen we terug naar de Nonnerie, waar er gezellig geborreld werd. Na wat leuke groepsfoto’s was het tijd voor het diner en tijd voor mij om te vertrekken.

Lieve mooie Shirley en Justin, ik vond het een ontzettend mooie dag en echt heel bijzonder dat ik hierbij mocht zijn!

 

Bruiloft Goudestein-1Bruiloft Goudestein-3Bruiloft Goudestein-4Bruiloft Goudestein-5Bruiloft Goudestein-6Bruiloft GoudesteinBruiloft GoudesteinBruiloft GoudesteinBruiloft GoudesteinBruiloft Goudestein-12Bruiloft Goudestein-14Bruiloft Goudestein-15Bruiloft Goudestein-16Bruiloft Goudestein-17Bruiloft Goudestein-18Bruiloft Goudestein-19Bruiloft Goudestein-21Bruiloft Goudestein-22Bruiloft Goudestein-24Bruiloft Goudestein-25Bruiloft Goudestein-26Bruiloft Goudestein-27Bruiloft Goudestein-28aBruiloft Goudestein-28cBruiloft Goudestein-29Bruiloft Goudestein-30bBruiloft Goudestein-31Bruiloft Goudestein-32Bruiloft Goudestein-33Bruiloft Goudestein-34aBruiloft Goudestein-34bBruiloft Goudestein-35aBruiloft Goudestein-36Bruiloft Goudestein-37Bruiloft Goudestein-38Bruiloft Goudestein-39Bruiloft Goudestein-40

 

 

Comments

comments